Er du lærevillig, gira og positiv? Kanskje du er nytenkende, ryddig og miljøbevisst også? I Norbruk er vi opptatt av å lage gode team der alle bidrar og skaper både god mat og god energi. Vi strekker oss for å skape gode opplevelser, samtidig som vi er miljøbevisst og forvalter råvarer så godt som mulig.
Som lærling i Norbruk vil du jobbe tett på renommerte kokker fra hele landet. Du vil være med på arrangement med fokus på høy kvalitet og mattrender. Vi jobber med lokale produsenter, og råvarer i sesong. Du er med å høste inn råvarer og vekster, konservere og lagre. Vi ønsker å gi deg et bredt spekter av muligheter og kunnskap, så du vil få tilbud om å bli utplassert på restauranter som Bro og Bryt tapas. Som lærling i Norbruk vil du bli utdannet innenfor kokkefaget, og vil kunne ha en bred kunnskap og base for videre jobb.
Eksempler på eventer og oppdrag som vi har hatt.
Jugendfest med artist-mat og fest for 700 personer
Små private cateringer med høy restaurant-standard
Julebord med oppdrag opp mot 500 personer
VIP arrangement på Aafk sine hjemmekamper
Private cateringer for internasjonale artister
Backstage for Green Day
Som lærling hos Norbruk vil du få kjekke og varierte dager innen:
Kantine stor
Kantine mindre
Catering
Arrangement
Er du interessert i å vite mer? Ta kontakt for en prat.
Monica Devold:
Monica.devold@norbruk.no
454 27 401