Fra 149,-
Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.
Bestill lunsj til bedriften eller vennegjengen.
Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.
Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.
Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.
Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.
395 NOK pr. pers
Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.
Fra 525 NOK pr. pers
En variert og spennende juletapas med patè på and, kveite med løyrom og porcetta med salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.
Salg og markedssjef
Endre har ansvar for Salg og drift i Nor facility. Endre kjenner alle i regionen, og har lang erfaring med renhold og salg. Som tidligere konsulent i Lilleborg, samt en fartstid som selger, er Endre en skikkelig ressurs inn i vår bedrift. Endre er en ekstrem positiv person og sprer mye glede og omsorg.
Driftssjef Catering og produksjon
Kenneth har god erfaring fra kokkemiljøet i Oslo. Han har tatt læretid og jobbet som kokk på Feinsmecker, samt vært innom Operahuset og Rodins bistro. Før han gitt til Norbruk, var han souschef på Storfjord hotel. Hans arbeidsglede og sin kunnskap er med på å spre trygghet i Norbruk.
Konsernkjøkkensjef
Henrik har vært med oss fra starten, da han flyttet fra Stavanger for å bidra med sin kunnskap. Han er en ung, men erfaren kokk, med godt tyngde og erfaring ifra Bølgen og Moi og Radisson blue Royal. Henrik er vår konsernkjøkkensjef og er ansvarlig for alle kantinene her på Sunnmøre. Samt vår miljøfyrtårnansvarlig.
Site Manager Vard Søviknes og HR ansvarlig
Monica har bakgrunn som restaurantkokk og har jobbet på plasser som Maki og Storfjord hotell. Hun tok videre utdanning i Oslo som kostøkonomi, ernæring og ledelse. Og i Bergen har hun jobbet som leder i spesialkost for Matvarehuset. Monice driver siten vår på Vard i Søvika, og bidrar til en sikkerhet inn mot ledelsen i Vard. Monica er også vår HR ansvarlig.
Site manager
Camilla jobber som som «site manager» på Color Line Stadion. Camilla har en solid bakgrunn fra både kokkefag og servering, hun har høye krav til god service, og bred kunnskap om mat og drikke. Planlegger du et arrangement på Color Line Stadion er du altså i trygge hender.
Daglig leder Norbruk avd. Trøndelag
Erlend har fagbrev som kokk, og har jobbet i yrket i over 20 år både med restaurant og på leverandørsiden. Erlend kom til oss fra rollen som distriktssjef for NHO Reiseliv Trøndelag, Møre og Romsdal, hvor han har blitt godt kjent med bransjen. Erlend er nå medeier i avdelingen vår i Trøndelag, og er en viktig brikke for å bygge opp vår drift i denne regionen.
Vi søker alltid etter enkeltpersoner som ønsker å være en del av vårt dynamiske team og bidra til vår felles suksess.
Når du har nok å tanke på - la oss ta oss av maten. Fra små eksklusive events til store arrangement med opptil 1000 gjester.
Norbruk skreddersyr en meny til ditt arrangement basert på dine ønsker. Velsmakende, variert og aller helst med lokale råvarer.
Vi dekker lokalt på Sunnmøre. Vi leverer mat eller produserer der ditt arrangement er, om forholdene ligge tilrette for det.