Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Bestill

Norbruk koldbord

  • Norsk spekemat fra Ask Gård og Tind
  • Kremet eggerøre med gressløk
  • Røkt laks fra Frøysagarden
  • Skagenrøre med reker og ørretrogn
  • Roastbiff av kalv med Norbruk remulade
  • Kyllingbryst fra Gårdsand
  • Karbonader med løk og eple
  • Potetsalat med vårløk
  • Brokkoli og kålsalat med sprø kjerner
  • Waldorfsalat
  • Brød, smør og aioli



Dessert:

Bakt ostekrem med mandler

bringebær & rabarbrakompott


440 ,- pr pers.
+ Grillet sjøkreps + 200,-
+ Dessert 90,-

Menyen er sesongbasert og kan avvike noe fra standard oppsett

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Norbruk koldbord

  • Norsk spekemat fra Ask Gård og Tind
  • Kremet eggerøre med gressløk
  • Røkt laks fra Frøysagarden
  • Skagenrøre med reker og ørretrogn
  • Roastbiff av kalv med Norbruk remulade
  • Kyllingbryst fra Gårdsand
  • Karbonader med løk og eple
  • Potetsalat med vårløk
  • Brokkoli og kålsalat med sprø kjerner
  • Waldorfsalat
  • Brød, smør og aioli



Dessert:

Bakt ostekrem med mandler

bringebær & rabarbrakompott


440 ,- pr pers.
+ Grillet sjøkreps + 200,-
+ Dessert 90,-

Menyen er sesongbasert og kan avvike noe fra standard oppsett

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Juletapas

En variert og spennende juletapas med patè på and, kveite med løyrom og porcetta med salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Lunt julebord med varm svinribbe

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.

Klassisk julemiddag

Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.

Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Bryllup og selskapsmeny

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Lunsj

Bestill lunsj til bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.