Juletapas

Fra 525 NOK pr. pers

En variert og spennende juletapas med patè på and, kveite med løyrom og porcetta med salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Bestill

Innhold

  • Spekemat fra Ask
  • Fenalår fra Bjorli
  • Norske oster med kvede og nøttebrød
  • Flatbrød fra Røros med reinsdyr og einer
  • Gravet ørret med potetlefse og «julesalsa» med fennikel og hylleblomst
  • Paté på and og confitert løk, crostinis
  • Potetsalat med bakt purreløk og avruga
  • Salat med fiken, høvding sverre walnøtter og selleri
  • Surdeigsbrød
  • Pisket smør fra Røros
  • «Kald kveite» med løyrom og rømme
  • Kyllingskank med soyaglace
  • Porcetta med salvie og tørkede tranebær
  • Tranebær og mandel vinaigrette
  • Rødkål, einer og bringebær
  • Stekte små poteter

Tillegg

+ Sjøkreps + 160,-

+ Rakfiskrull med sennep og dill 85,-

+ Grova sild med einer, rødløk og Grova gin 65,-

+ Dessert 115,-

Dessert

Terte med tindved og marengs, karamelliserte multer

Kostnad

530 NOK pr. pers (før evt tillegg av dessert, kreps)
350 NOK Frakt

Bestilling for min. 15 personer

OBS: Tilgjengelig fra 4. november

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Innhold

  • Spekemat fra Ask
  • Fenalår fra Bjorli
  • Norske oster med kvede og nøttebrød
  • Flatbrød fra Røros med reinsdyr og einer
  • Gravet ørret med potetlefse og «julesalsa» med fennikel og hylleblomst
  • Paté på and og confitert løk, crostinis
  • Potetsalat med bakt purreløk og avruga
  • Salat med fiken, høvding sverre walnøtter og selleri
  • Surdeigsbrød
  • Pisket smør fra Røros
  • «Kald kveite» med løyrom og rømme
  • Kyllingskank med soyaglace
  • Porcetta med salvie og tørkede tranebær
  • Tranebær og mandel vinaigrette
  • Rødkål, einer og bringebær
  • Stekte små poteter

Tillegg

+ Sjøkreps + 160,-

+ Rakfiskrull med sennep og dill 85,-

+ Grova sild med einer, rødløk og Grova gin 65,-

+ Dessert 115,-

Dessert

Terte med tindved og marengs, karamelliserte multer

Kostnad

530 NOK pr. pers (før evt tillegg av dessert, kreps)
350 NOK Frakt

Bestilling for min. 15 personer

OBS: Tilgjengelig fra 4. november

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Juletapas

En variert og spennende juletapas med patè på and, kveite med løyrom og porcetta med salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Lunt julebord med varm svinribbe

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.

Klassisk julemiddag

Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.

Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Bryllup og selskapsmeny

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Lunsj

Bestill lunsj til bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.